FRUKOST
- Havregrynsgröt med bär/frukt, kanel och mjölk
alt. Fil och hemmagjord müsli, kanel och russin
- 1 ägg varje dag
LUNCH
- Fet fisk (lax) varannan dag
- Medhavd lunchlåda till jobbet varje dag, inga undantag
- Kyckling, lax, nötfärs, tonfisk = 25%
- Bulgur/pasta = 25%
- Grönsaker = minst 25%, gärna 50%
- Ost, typ halloumi, kan jag äta också, som tillbehör
MELLANMÅL
- Valfri kvargprodukt, keso eller kesella, ca 1/2 burk + 1 frukt
- En handfull nötter + 1 frukt
- Avocado
MIDDAG
- Omelett: minst 50 % grönsaker, 25% skinka eller annat protein
- Soppa
- Samma som lunch
Drick ca 2-2,5 liter vatten varje dag
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar